:--)

Herkkuhetkiä kaikkeen makuun :)

tiistai 9. elokuuta 2011

GLUTEENITON suklaakakku/mutakakku

125 gr voita
1 dl gluteenittomia jauhoja
2,5 dl sokeria
1/2 dl Maizenajauhoja
2 tl vaniljasokeria
1/4 tl suolaa
1/2 tl leivinjauhetta
4 rkl kaakaojauhetta
3 munaa
( laktoositonta suklaata, esim. Brunbergin tummaa suklaata n. puoli levyä)


Aloita valmistamalla 25 cm halkaisijaltaan oleva irtopohjavuoka paistokuntoon.
Leikkaa leivinpaperista pohjan kokoinen pyöreä levy ja voitele se. Laita
paperi vuoan pohjalle ja voitele myös vuoan reunat.

Sulata rasva ja jäähdytä sitä hieman. Osan suklaasta voi sekoittaa
sulatettuun voihin.
Sekoita kuivat aineet keskenään.
Riko munien rakenne hyvin (mutta älä vatkaa niitä) ja sekoita rasvan kanssa
kuiviin aineisiin, lisää myös loppusuklaa.
Vältä turhaa sekoittamista, riittää kun aineet sekoittuvat keskenään
Kaada aineet vuokaan, paista 175 asteessa n. 30 min.

PS: muista nuolla taikinakulho :)



 Valmista tuli! Ja hyvää oli:-) Anteeks että kuvia on vaan yks, mutta kaikki muut oli ihan tärähtäneitä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti